Cautare
, Contributor

Auto |
|

Ferarri se pregătește de o listare la Bursa din New York

RACE – Acesta este simbolul pe care Ferrari îl va folosi când va debuta în Bursa din New York. În urma listării, compania va avea o valoare de piață de 10 miliarde de dolari, în următoarele luni, informează CNN Money.
shutterstock_1264065

Reprezentanții companiei care deține brandul Ferrari, Fiat Chrysler Automobile, au declarat că plănuiesc să stabilească un preț de 48$ – 52$ pentru o acțiune Ferrari și intenționează să vândă 10% din companie. Totodată, speră să la sumade 1 miliard de dolari din partea investitorilor.

În afară de Ferrari, Fiat Chrysler mai deține brandurile Maseratii, Jeep și Dodge. Ferrari produce unele din cele mai exclusiviste mașini din lume, iar un anumiți clienți așteaptă uneori și ani întregi pentru ca mașină să le fie livrată.

Ferrari a început să își extindă producția – anul trecut a vândut peste 7000 de mașini – pentru a se asigura că lista de așteptări nu se va mări. Pierro Ferarri, fiul fondatorului Ferrari, va păstra în continuare 10% din participația pe care o deține în companie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii