Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Felix Tătaru, directorul agenției GMP, audiat la DNA în dosarul „Gala Bute”

Felix Tătaru, consultant în campaniile electorale ale lui Klaus Iohannis şi Traian Băsescu, a venit, miercuri dimineața, la Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), pentru a fi audiat ca martor în dosarul „Gala Bute”, informează MEDIAFAX.
felix_tataru.jpg

Întrebat, la intrarea în sediul DNA, dacă va da declaraţii în dosarul „Gala Bute”, Felix Tătaru a spus că a primit un mesaj în care era anunţat să se prezinte pentru a fi audiat ca martor.

Felix Tătaru a spus că îl cunoaşte pe Tudor Breazu, dar a precizat că niciodată nu a primt vreun ban şi nu a intermediat vreo dare de bani. El a arătat că se va lămuri despre ce este vorba după ce va discuta cu procurorii.

Potrivit unor surse judiciare, numele lui Felix Tătaru, directorul agenţiei de publicitate GMP, unul dintre cei care au făcut strategia din campania electorală a lui Klaus Iohannis din 2014 şi, anterior, l-a ajutat pe Traian Băsescu să câştige alegerile prezidenţiale şi cele pentru Primăria Capitalei din 2000, ar apărea în documentele din dosarul “Gala Bute”, în care este arestată Elena Udrea, precizează Mediafax.

Conform unor informaţii apărute în presă, Ana Maria Topoliceanu ar fi arătat, în denunţul său, că sume de bani de la Elena Udrea ar fi ajuns şi la Felix Tătaru.

Directorul agenţiei de publicitate GMP Felix Tătaru a fost consultant în peste 20 de campanii electorale, naţionale şi locale, numai pentru candidaţi şi partide de dreapta.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii