Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

SmallBusiness |
|

Felix Tătaru: „În afaceri, creativitatea este apanajul antreprenorilor”

Antreprenorii sunt priviți în România ca o „specie” aparte, parcă venită de pe o altă planetă. Totuși, ei sunt oameni în „carne și oase”. Am încercat să găsim răspunsuri la întrebările noastre, care conduc la următoarea dilemă: ce îi deosebește pe antreprenori de oamenii obișnuiți?
felix_tataru.jpg

Felix Tătaru, președinte GMP Group

Forbes: Care este atributul care face ca o afacere să fie una de succes?

Felix Tătaru: Cred că nu greşesc să spun că în afaceri, creativitatea este apanajul antreprenorilor. Ei sunt cei care reuşesc cel mai uşor să se adapteze, pentru că spiritul antreprenorial e prezent cel mai adesea în business-urile flexibile, nu foarte mari, unde inerţia e mai mică, şi atunci şi adaptarea şi viteza de reacție sunt rapide.

Forbes: Care credeti că este calitatea pe care o are doar un antreprenor de succes?

Felix Tătaru: Perseverența. Sunt mulți oameni care au idei geniale. Puțini reușesc să le dea viață, să le implementeze. Antreprenorii sunt în general oameni care caută căi nebătătorite de alții, însă puțini ajung să construiască business-uri durabile pe termen lung. De la un anumit moment trebuie să ieși din mood-ul de antreprenor ca să ajuți businessul să crească. Trebuie să identifici la timp acel moment.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii