FacebookTwitterLinkedIn

Distincțiile au fost nominale și au vizat recunoașterea eforturilor individuale în promovarea excelenței în comunicare. Felix Tătaru (40 de ani), a fost cel mai tânăr membru ce a primit recunoașterea IAA în cadrul Galei. El a fost ales Senior Vice President IAA Global în iunie 2013.

Felix este fondator al grupului de comunicare  GMP, care numără 150 de angajați în cele 7 companii componente. S-a alăturat IAA România în 2004, pentru ca apoi să fie ales președinte din 2006 până în 2011. Din 2008 a deținut portofolii de VP pentru Comunicare și Young Porfessional în Boardul Global al IAA, urmând ca din 2015, după ce își termină mandatul de Senior Vice Președinte,  conform statutului asociației, să devină automat Chairman și Președinte Global al IAA.

La primirea trofeului, Felix a declarat: „Primesc cu umilință acest premiu. Sunt cel mai tânăr dintre premiați și mă simt copleșit de faptul că mă aflu pe aceeași scenă cu oameni care au făcut istorie în industria noastră în ultimele zeci de ani. Iau acest premiu și ca pe o încurajare pentru anii care urmeză.”

Aniversarea a 75 de ani de la Înființarea IAA a fost marcată prin organizarea la Londra a Forumului Internațional – What’s Coming Next?, care a pus în discuție cele mai arzătoare subiecte ce privesc viitorul comunicării la nivel mondial. La forum au participat peste 300 de delegați din 25 de țări membre ale IAA.

Delegația României a fost formată din Mihai Bârsan – Ursus Breweries, Roxana Baias –Romtelecom, Ioana Mănoiu – GMP PR, Mihai Trandafir – McCann Erickson România, Felix Tătaru – IAA și Victor Dobre – IAA România.