Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

Federaţia Asociaţiilor de Promovare din România cere Guvernului înfiinţarea Organizaţiei Române de Turism

Federaţia Asociaţiilor de Promovare din România (FAPT) susține că o soluție eficientă pentru promovarea și dezvoltarea turismului ar fi înfiinţarea Organizaţiei Române de Turism, ca parteneriat public-privat.
litoral.jpg

Preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare din România, Corina Martin, consideră că Guvernul are obligaţia să sprijine dezvoltarea turismului românesc, potrivit unui comunicat al FAPT.

“Considerăm că Guvernul României are obligaţia de a sprijini turismul românesc, prin crearea unui cadru legislativ şi fiscal cu impact major, în avantajul turismului românesc, astfel încât să determinăm creşterea imaginii şi competitivităţii destinaţiilor româneşti, comparativ cu alte destinaţii vecine. Ne bucură susţinerea exprimată în acest sens de premierul Victor Ponta, care a afirmat că înţelege că aceasta este cea mai bună soluţie de promovare a turismului românesc, în comparaţie cu actuala formă de organizare a Autorităţii Naţionale pentru Turism”, a transmis Corina Martin.

Federaţia Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, înfiinţată în anul 2009, are ca scop dezvoltarea turismului în destinaţiile turistice pe care le reprezintă asociaţiile membre şi promovarea acestora pe plan naţional şi internaţional.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii