Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Travel |
|

FCm Travel Solutions aniversează zece ani de activitate la nivel global

Compania de corporate travel, FCm Travel Solutions, parte a Flight Centre Travel Group (FCTG), aniversează zece ani de activitate la nivel global.
Happy Tour Group

FCm Travel Solutions este una dintre cele mai mari companii, rețeaua numără peste 87 de membri la nivel mondial si peste 6.500 de angajați.

În România, Happy Tour Group este afiliat FCm Travel Solutions. Compania Happy Tour Group are o cifră de afaceri cumulată de peste 60 de milioane de euro. ”Ne bucurăm că suntem parte din succesul FCm la nivel mondial și că putem transmite clienților și angajaților noștri aceeași calitate a serviciilor, indiferent dacă acestea au fost achiziționate din România sau Australia”, spune Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour Group.

Segmentul de business travel reprezintă o parte semnificativă a activității Happy Tour Group în România, mai exact 60% din cifra de afaceri, potrivit unui comunicat al companiei. Dacă la nivel global o multinațională alocă anual un buget între 30 și 100 de milioane de euro pentru deplasările în inters de serviciu, în România, suma variază între 1 și 2 milioane de euro. Costul mediu al deplasărilor este de 300 de euro pentru o călătorie de două zile.

Cele mai multe companii care își trimit reprezentanții în călătorii în interes de serviciu sunt din sectoarele pharma, banking, energie și retail. Cel mai mare trafic de deplasări este înregistrat din București (90%), oraș urmat de Cluj Napoca și Timișoara. La nivel mondial, cei care efectuează deplasări relaționate jobului activează în domenii precum pharma, resurse marine (CHECK),retail, IT și producție.

Cu plecare din România, orașele către care se efectuează cele mai numeroase deplasări în scop de business sunt Viena, Londra, Paris, Istanbul și New York. La nivel global, clasamentul arată astfel: Londra, Shanghai, Singapore, Beijing, Tokyo și Paris.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii