Cautare
, Contributor

HR |
|

FC Bayern Munchen și-a optimizat procesele HR folosind un sistem cloud

Clubul de fotbal FC Bayern Munchen din Germania și-a optimizat procesele sale de resurse umane folosind un software flexibil dezvoltat de SAP, pe bază de cloud, pentru cei peste 1.000 angajați.  
Businessman,Touching,Modern,Virtual,Interface,Hr,Network,Connection,,Data,Mining

SAP SuccessFactors Employee Central include opțiuni self-service pentru a spori implicarea angajaților în cadrul FC Bayern, iar aplicația SAP SuccessFactors Mobile oferă tuturor angajaților – inclusiv jucători, antrenori, manageri și angajații din birouri – o experiență mobilă intuitivă și modernă. Aceștia își pot accesa datele personale, își pot actualiza profilurile și, totodată, pot introduce, aproba și înregistra absențe, precum vacanțele – toate sarcinile pentru care anterior trebuia să solicite aprobări de la HR. 

Acesta este un sistem cloud pentru HR, pe care companiile îl utilizează pentru a-și gestiona forța de muncă la nivel global și care deține toate funcțiile de bază ale resurselor umane.

Astfel, FC Bayern Munchen a trecut de la spreadsheets și procese manuale la o platformă complet integrată. Acest lucru permite utilizarea unor procese de resurse umane avansate și digitale, unificând datele referitoare la recrutare, integrare sau managementul performanței în viitor. În plus, se pot genera ușor și eficient rapoarte pentru planificarea și analiza optimizată a forței de muncă. 

„Soluția SAP SuccessFactors Employee Central permite echipei de resurse umane a FC Bayern Munchen să se concentreze pe ce este mai relevant – direcțiile strategice cu valoare adăugată – în detrimentul proceselor tranzacționale. Anterior implementării acestei soluții am utilizat procese tradiționale, consumatoare de timp, iar integrarea acesteia ne-a permis nu doar să ne digitalizăm procesele, ci și să le inovăm și reproiectăm. Prin crearea unui mediu mai eficient, echipa noastră de HR se poate focusa pe oferirea celei mai bune experiențe posibile angajaților”, a declarat vicepreședintele executiv al FC Bayern Munchen, Jan-Christian Dreesen.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii