FacebookTwitterLinkedIn

Vacanță pentru business

Într-adevăr, 2020 a fost un an al surprizelor care ne-a provocat să găsim rapid cele mai eficiente soluții pentru a ne adapta noului context. Însă, în același timp, consider că indiferent de situație, pentru bunul mers al lucrurilor, echilibrul este esențial. Așa că, anul acesta nu va face o excepție și ne vom organiza astfel încât să reușim să ne desfășurăm cu succes toate proiectele și în aceeași măsură, să ne alocăm timp și pentru o scurtă vacanță în care să ne reîncărcăm bateriile. Așadar, afacerea nu va intra nicidecum în vacanță, însă angajații vor avea, bineînțeles, parte de concediile de odihnă binemeritate, ce vor fi programate în prealabil.

Certitudini și predictibilitate

Ceea ce știm cu certitudine în acest moment este faptul că oamenii și-au schimbat viziunea cu privire la achiziționarea unei noi locuințe. Cei mai mulți dintre cumpărători își doresc să se mute într-o casă la curte, unde să beneficieze de mai mult spațiu și inclusiv de o grădină generoasă. Pe de altă parte, cei care sunt în căutarea unui apartament, își doresc musai să fie o locuință nouă, care să vină împreună și cu o terasă spațioasă.

Îngrijorări

Există și aspecte îngrijorătoare în sectorul construcțiilor, actualmente asistăm la o creștere a prețurilor în ceea ce privește materialele de construcții, dar și a salariilor în domeniu, acestea din urmă fiind în creștere în ultima perioadă.

Planuri de business

Având în vedere vremurile încă incerte cauzate de pandemia sanitară, în acest moment ne dorim să putem continua ritmul construcțiilor, să ne dezvoltăm ca și până acum, și totodată, să demarăm fazele noi ale proiectelor pe care le avem în desfășurare.

Vacanță în țară sau străinătate

Așa cum am menționat mai sus, consider că o scurtă vacanță în care să petreci un timp de calitate alături de familie, să te bucuri de natură și de câteva clipe de liniște, sunt întotdeauna binevenite.

Anul acesta voi merge acasă, în Israel, unde voi pleca împreună cu familia pentru câteva zile.