FacebookTwitterLinkedIn

Astfel, magazinul online și compania care a creat cea mai populară aplicație de ridesharing răsplătesc fidelitatea clienților și le oferă vouchere UBER celor care au comandat online de pe FashionUP.

Campania poartă numele „Comandă de pe FashionUP și te plimbi gratis cu UBER!“ și debutează astăzi, 16 mai 2016.

Special inovație: Cum a trecut Ashton Kutcher de la actorie la business și a făcut un sfert de miliard

Parteneriatul între FashionUP și UBER presupune că toți clienții din București ai magazinului online de fashion primesc vouchere UBER pentru o primă cursă gratuită de până la 25 de lei. Aceste vouchere vor fi livrate în colet, odată cu produsele pe care le achiziționează online din magazin.

De asemenea, toți clienții UBER primesc un cod de discount valabil pe FashionUP.ro, care le asigură 10% reducere la orice produs comandat.

„Încă de când am debutat în comerțul online am știut că vom fi într-o cursă, nu doar cu cei care activează pe aceeași piață cu noi, ci și cu tehnologia. Evoluează într-un ritm incredibil și ne oferă oportunități la care mulți nici nu ne-am fi gândit în urmă cu 10 ani. Pasul acesta, spre un parteneriat între cele două companii, este astfel firesc și ne bucurăm că prin fiecare nouă colaborare putem să le facem viața clienților noștri mai bună“, a declarat Alin Stanciu, director executiv FashionUP.