FacebookTwitterLinkedIn

Aceasta va fi cea de-a doua locație Lanidor, după intrarea pe piață din septembrie 2016, cu primul magazin în mallul Park Lake. Odată cu anunțarea noii investiții, reprezentanții QAZ Fashion Retail, firma care deține franciza LANIDOR, au declarat că așteaptă afaceri de 250.000 de euro în acest an.

De asemenea, pe termen lung, compania intenționează să dezvolte Lanidor la nivel național și să aducă pe piața locală GLOBE, un brand exclusivist din segmentul de lux aflat în portofoliul retailerului portughez.

Adrian Dumitrescu LANIDOR

„Cel mai probabil, magazinul va fi deschis la sfârșitul verii, proiectul fiind deja demarat. Un nou magazin ne va ajuta să creștem vânzările și să ajungem la cifra de afaceri estimată pentru 2017, de 250.000 euro. Pe termen lung ne dorim să deschidem câte două magazine noi pe an, iar în funcție de rezultate să aducem în România și alte branduri din portofoliul LANIDOR”, a declarat Adrian Dumitrescu, managing partner QAZ fashion Retail.

Magazinul Lanidor din Park Lake are o suprafață de 125 de metri pătrați, este situat la etajul 1 al centrului comercial și concurează cu branduri precum Massimo Dutti.

La nivel internațional, brandul LANIDOR este prezent cu unități deschise în zece țări din Uniunea Europeană, dar și din afara continentului, România fiind cea de-a 11-a țară în care brandul de modă este disponibil.

Citește și: Prin închirierea de rochii de ocazie, afacerea Dressbox își va dubla cifra de afaceri în 2016

Retailerul de modă LANIDOR face parte din grupul cu același nume, grup care mai deține brandurile: Globe, brand de lux lansat în Spania și achiziționat ulterior de compania portugheză; Quebramar, linie de haine destinată inițial bărbaților, actualmente având și o linie pentru femei; Casa Batalha, brand de accesorii, cel mai vechi din Portugalia, datând din 1635, și Companhia do Campo, brand home decor.

La nivel internațional, LANIDOR își va continua strategia de a deveni un brand global, păstrând Spania ca piață prioritară, vizând în prima parte a anului 2017 intrarea pe piețe precum Dubai și Arabia Saudită.

Citește și: Galeria The Grand Avenue din Marriott spune „Bun venit!” unui nou brand de lux – Philipp Plein