Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Fashion One a devenit prima televiziune globală UHD folosind sateliții SES

SES SA și compania de televiziune din New York Fashion One Television LLC au anunțat lansarea primei televiziuni din lume cu distribuție la nivel mondial în formatul Ultra HD - Fashion One 4K, disponibilă free-to-air prin sateliții SES, informează Media Expres. 
 aboneaza-te
FASHION 4K

Lansată la 1 septembrie, televiziunea Fashion One 4K are o acoperire tehnică de 100 de milioane de gospodării în America de Nord, prin intermediul platformei SES Ultra HD, pe satelitul SES-3 la 103 de grade Vest și 23 de milioane de gospodării din America de Sud prin satelitul NSS-806 situat la 47.5 grade vest.

În Europa, televiziunea este difuzată sub brandul Fashion 4K și ajunge la peste 116 milioane de gospodării prin intermediul poziției orbitale SES de la 19,2 grade est. SES Platform Services, o filială SES, oferă serviciile complete de gestiune a semnalului 4K. Formatul Ultra HD se remarcă printr-o claritate de patru ori mai mare decât formatul HD.

„Acum, Ultra HD este o realitate pentru milioane de telespectatori din întreaga lume, cu prima televiziune la nivel mondial lansată pe sateliții SES. Nu există nici o modalitate mai bună de a difuza Ultra HD decât pe satelit și suntem încântați că Fashion One se bazează pe experiența noastră pentru playout, codificare și uplin-ul canalului în Ultra HD”, a declarat Ferdinand Kayser, Chief Commercial Officer SES.

VEZI TOPUL TELEVIZIUNILOR CU CELE MAI MARI AUDIENȚE LA NIVEL URBAN – AUGUST 2015!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii