Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Fashion One a început distribuția în România prin Orange TV

Fashion-One.jpg
Televiziunea internațională de modă, divertisment și lifestyle Fashion One a anunțat lansarea distribuției sale în România, odată cu lansarea serviciului Orange TV de către Orange România, potrivit unui comunicat de presă preluat de Media Expres.

Programul este disponibil pe canalul 705 în pachetul Premium HD al Orange TV începând cu luna iunie 2013 și pe mai multe dispozitive mobile pe măsură ce Orange TV își va lansa serviciile suplimentare.

Fashion One are un public țintă feminin, difuzând emisiuni despre cele mai recente noutăți din modă, divertisment, stil de viață, biografii și profile ale celebrităților internaționale, emisiuni despre branduri de lux, destinații de vacanță, sau premiere din cinematografie.

Ashley Jordan, directorul general Fashion One, a declarat: „România are o cultură unică reprezentând din punct de vedere geografic un centru de întâlnire între Europa Centrală, Europa de Est și Balcani. Publicul sofisticat va avea posibilitatea de a alege cum și unde să se bucure de oferta exclusivă a modei în toate aspectele vieții, prin intermediul serviciilor noastre multi-screen”.

La rândul său, Julien Ducarroz, CCO Orange România, a spus: „Am introdus un număr semnificativ de televiziuni noi în România și suntem încântați că Fashion One este una dintre acestea. Dorim să abordam toate nevoile clienților și să le oferim celor care sunt pasionați de modă, show-uri și știri internaționale despre frumusețe, stil de viață, ultimele noutăți aduse direct din cele mai importante capitale ale lumii”.

În iunie, Fashion One va prezenta Front Row (primăvara / vara 2013) și săptămâna internațională a modei de la Londra, Paris și Milano pentru primăvara / vara 2014. Front Row este un program-comentariu de modă care critică cei mai buni designeri de modă și oferă telespectatorilor o nouă perspectivă și sfaturi cum să fii la modă. De asemenea, telespectorii vor putea viziona seriile de documentare Eco Moda și noutățile despre moda Frontline.

Fashion One HD este oferit în pachetul Univers HD al Orange TV. Univers HD este un abonament Orange TV care include cel mai mare număr de televiziuni HD de pe piața românească.

Fashion One este o televiziune care a fost lansată în anul 2010 și este deținută de Bigfoot Entertainment. Fashion One are sediul pentru Europa la Anvers, în Belgia, și este distribuită în România de compania Angel Audiovizual cu sediul în Republica Moldova.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii