FacebookTwitterLinkedIn

Principalii indicatori de performanță ai Fashion House Outlet București, cum ar fi volumul de vânzări, valoarea cumpărăturilor per client și valoarea medie a unei tranzacții (ATV), au urcat la cele mai ridicate niveluri din ultimii cinci ani, potrivit reprezentanților Fashion House Group.

Cea mai importantă evoluție înregistrată de outlet-ul Fashion Houseîn 2015 o reprezintă creșterea considerabilă a vânzărilor: atât valoarea cumpărăturilor per client, cât și valoarea medie a unei tranzacții (ATV) au urcat la niveluri record, demonstrând astfel că Fashion House Outlet Centre atrage tot mai mulți clienți cu venituri peste medie.

Trei chiriași noi în Fashion House Outlet

În plus, vânzările totale realizate în cadrul centrului la nivel de lună au înregistrat creșteri cu până la 20% în 2015, conducând la o creștere anuală de 10,5% față de anul 2014. Rata de conversie (ponderea cumpărătorilor în numărul total de vizitatori) s-a majorat cu 23,8% față de anul precedent. Creșterea volumului de cumpărături și a ratei de conversie indică faptul că strategia companiei de a îmbunătăți mixul de chiriași și de a implementa în mod susținut acțiuni de marketing în cadrul centrului a condus la atragerea unui număr mai mare de cumpărători.

În fiecare lună, Fashion House Outlet Centre București organizează acțiuni de tip Extra Value (oferirea unui discount suplimentar față de prețul de outlet), cum ar fi Super Outlet Shopping Days, ofertele de tip 1+1 și weekend-urile cu reduceri de 50% la toate produsele achiziționate. Pe lângă acestea, zilele cu reduceri suplimentare (Extra Discounts Days) s-au dovedit a fi o metodă de succes pentru a atrage cumpărători și a spori vânzările în afara evenimentelor promoționale mari. În consecință, procentul clienților care vizitează outlet-ul cel puțin o dată pe lună s-a dublat față de 2009.

”Conform statisticilor, 80% dintre clienții noștri găsesc ceea ce căutau în Fashion House Outlet Centre. De asemenea, observăm că un număr tot mai mare dintre clienții noștri se întorc, mai dornici să cumpere, pe măsură ce descoperă avantajul de a obține mai mult în schimbul aceluiași buget de cumpărături pe care l-ar cheltui într-un centru comercial traditional”, declară Brendon O’Reilly, managing director al Fashion House Group. “Privind către viitor, ca răspuns la nevoile din ce în ce mai sofisticate ale clienților noștri, vom continua să oferim valoare adăugată și ne vom concentra eforturile către soluții prin care să îmbunătățim experiența de shopping în cadrul Fashion House Outlet Centre și West Park Retail.”

Fashion House Outlet Centre, grad de ocupare de 90%

Deschis în 2008, Fashion House Outlet Centre București este primul și singurul centru comercial de tip outlet din România. Având o suprafață totală de 16.000 de metri pătrați, Fashion House Outlet Centre București găzduiește retaileri locali și internaționali de top, printre care se numără: Puma, Adidas, US Polo, Champion, Stefanel, Collective, Otter, Mango, Tom Tailor, Benvenuti, Il Passo, Ecco, Santa Barbara, Camel Active, Reebok, Diesel, Lee Cooper, Guess, Mustang Jeans, Napoleoni, TED’s Coffee, Lacoste & Gant și mulți alții. Potrivit reprezentanților săi, cu reduceri permanente cuprinse între 30% și 70% la toate articolele de modă, Fashion House Outlet Centre București completează în mod optim oferta West Park Retail – unul dintre cele mai populare parcuri de retail din București, recunoscut în mod special pentru gama sa cuprinzătoare de articole pentru casă.