Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Fashion Days favorizează de Black Friday clienții cu aplicații mobile

Deși campania promoțională de Black Friday începe vineri, pe 22 noimebrie, la ora 00:00, clienții cu aplicații mobile Fashion Days (iOS și Android), pot începe cumpărăturile de joi, începând cu ora 20:00.  
black_friday.jpg

Utilizatorii aplicațiilor primesc, așadar, acces exclusiv la această campanie mai devreme cu patru ore decât cei care comandă de pe site. Magazinul online Fashion Days este complet disponibil fără înregistrare, oferind acces la toată gama de produse și posibilitatea de a comanda articole fără a avea cont. Promoțiile Black Friday se vor încheia duminică, pe 22 noiembrie, inclusiv. În prezent, peste 45% din vânzările Fashion Days sunt înregistrate prin dispozitive mobile. Odată cu îmbunătățirile constante aduse aplicațiilor sale, compania estimează o creștere continuă a vânzărilor prin acest segment.

Retailerul online oferă anul acesta discounturi la peste 600.000 de produse, de la peste 1.000 de branduri, cu reduceri de până la 90%. Conceptul actual de Black Friday -„Be a true fashion detective”-, sugerează noile caracteristici ale procesului de cumpărare: opțiunea de „search” sau filtrele pentru culori, brand, preț, categorie de produse și mărimi. Produsele disponibile aparțin unor branduri internaționale renumite, printre care: Calvin Klein, United Colors of Benetton, Just Cavalli, Guess, Nike, Triumph, Converse, Ray Ban, Vero Moda, Desigual, Timberland etc.

„Este cel de-al treilea an în care organizăm reduceri speciale cu ocazia Black Friday, datorită succesului de care s-a bucurat campaniile din ultimii doi ani. Valoarea totală a discounturilor oferite anul acesta se ridică la 18.000.000 de euro”, spune Gabor Cseh, CEO al Fashion Days. Anul trecut, în aceeași perioadă, compania a vândut aproximativ 200.000 de produse și reduceri ce au totalizat 8.400.000 de euro.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii