FacebookTwitterLinkedIn

Potrivit unui comunicat remis al companiei, cele mai vândute produse au fost dezinfectanţii şi cremele de mâini, transmite Agerpres.

“Contextul actual, care ne-a proiectat pe toţi într-o altă realitate cu care a trebuit să ne obişnuim, a impus noi responsabilităţi şi provocări business-urilor din toate domeniile. Farmec s-a adaptat rapid la cerinţele pieţei, organizându-şi resursele şi implicând toţi specialiştii în acest amplu proces. Astfel, ne-am adaptat liniile de producţie, prioritizând dezinfectanţii pentru mâini şi suprafeţe, produsele pentru curăţenie şi săpunurile antibacteriene, având în acelaşi timp o preocupare deosebită pentru siguranţa angajaţilor şi asigurarea serviciilor de calitate cu care ne-am obişnuit clienţii. Toate aceste decizii se reflectă în creşterea înregistrată în primul semestru, în ciuda dificultăţilor şi a multor necunoscute cu care ne-am confruntat cu toţii”, a declarat Mircea Turdean, directorul general al companiei. .

Potrivit acestuia, evoluţia business-ului a fost susţinută de majoritatea canalelor de vânzare, dar cel care a performat cel mai bine este segmentul de e-commerce, care a raportat o creştere cu 105% a vânzărilor generate de magazinul online, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

În materie de produse vândute, în primul semestru al anului 2020, românii au optat mai mult pentru produsele de necesitate zilnică, precum produsele de curăţenie, dezinfectanţi, săpunuri, dar şi pentru produse de îngrijire, cele mai căutate fiind cremele de mâini şi fiolele cu acid hyaluronic, se arată în comunicat.

În ceea ce privește categoria de produse pentru igiena locuinţei, aceasta a avut o evoluţie de aproximativ 17%, comparativ cu rezultatele obţinute în aceeaşi perioadă din 2019.