Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Farmec a înregistrat o creştere a vânzărilor de peste 6% în prima jumătate a anului

Compania producătoare de cosmetice Farmec a înregistrat o creștere cu peste 6% a cifrei de afaceri  în prima jumătate a anului 2014, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, menţinânu-se şi în  acest an tendinţa unei evoluţii pozitive a cifrei de afaceri, aşa cum s-a întâmplat şi în 2013.
turdean

În primele 6 luni ale acestui an societatea Farmec a realizat o  cifră de afaceri  de 75,2 milioane de lei, în creștere cu 6,13% față de aceeași perioadă a anului trecut, când au fost înregistrate 70,8 de milioane lei.

„Rezultatele constant favorabile obținute de Farmec se datorează atât interesului nostru permanent de a le oferi consumatorilor noi produse și servicii de cea mai bună calitate, precum și strategiei de consolidare a rețelei de parteneri de distribuție. Investim constat în cele mai noi tehnologii și acordăm o atenție deosebită formulărilor produselor, dar și modalității de prezentare a acestora”, a spus Mircea Tudean, Director General Farmec.

În 2014, Farmec a alocat un buget de investiții de 10,7 milioane lei. Din această sumă,  6,8 milioane de lei sunt direcționate către lucrări de retehnologizare, care includ linii de umplere pentru produsele  cosmetice şi produsele de întreţinere şi curăţare a locuinţei, două malaxoare, o linie pentru secţia de mase plastice, precum și alte tehnologii performante.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii