Cautare
, Staff

Sănătate |
|

Farmec a înregistrat o cifră de afaceri de 116 mil. lei în S1 2018, în creștere cu 10%

Producătorul român de cosmetice Farmec încheie primul semestru al anului 2018 cu o cifră de afaceri de 116 milioane lei, în creștere de 10% față de aceeași perioadă din 2017.
Mircea Turdean, Director General, Farmec

 

La avansul businessului din prima jumătate a anului 2018 au contribuit vânzările din rețeaua magazinelor de brand, în creștere cu 67% și vânzările din magazinul online, care au înregistrat o majorare de 16%, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.

Continuând trendul ascendent pe care ne-am menținut în utimii ani, ne-am propus și pentru 2018 o nouă rată de creștere a businessului Farmec, iar rezultatele foarte bune obținute în prima jumătate a acestui an validează intenția de a ne menține în topul celor mai importanți jucători din sectorul cosmetic. Astfel, în creșterea cifrei de afaceri din acest an, mizăm în continuare pe extinderea rețelei magazinelor de brand, dezvoltarea portofoliului cu noi produse inovatoare, consolidarea unei cote avantajoase pe segmentele de piață pe care am pătruns recent, expansiunea la nivel extern, dar și pe implementarea proiectului de francizare pe plan local și internațional, pe care o avem în vizor cât de curând”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

De la începutul anului 2018 şi până acum, Farmec a inaugurat trei magazine Gerovital, la Oradea, Cluj-Napoca și Constanța, ajungând la o rețea de 24 de magazine de brand Farmec și Gerovital, pe plan național.

În ceea ce privește comerțul online, creșterea se datorează extinderii beneficiilor și facilităților oferite consumatorilor, cât și accesului la o gamă mai variată de produse. Comenzile plasate online au fost realizate atât din țară, cât și din străinătate.

De asemenea, creşterea cifrei de afaceri din prima jumătate a acestui an a fost susținută de dezvoltarea brandurilor din portofoliul companiei clujene.

În august 2018, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprindea 8 magazine Farmec, amplasate în Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara şi 16 magazine Gerovital care se găsesc în București (3 magazine),  Cluj-Napoca (2 magazine), Constanța  (2 magazine), Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Râmnicu Vâlcea şi Oradea.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii