Cautare
, Forbes Staff

Sănătate |
|

Farmec inaugurează cel de-al 25-lea magazin, în urma unei investiții de peste 50.000 de euro

Producătorul român de cosmetice Farmec inaugurează cel de-al 25-lea magazin, în urma unei investiții de peste 50.000 de euro.
 aboneaza-te
4

Noul magazin Gerovital din București este amplasat în incinta centrului comercial Sun Plaza și are o suprafață de peste 50 metri pătrați.

Producătorul de cosmetice clujeanintenționează deschiderea unui alt magazin până la sfârșitul anului, în Centrul Vechi din București, rețeaua ajungând astfel la 18 unități Gerovital și 8 unități Farmec.

„Suntem bucuroși să inaugurăm cel de-al 25-lea magazin de brand, această realizare demonstrând faptul că românii aleg constant și cu încredere produsele Farmec și Gerovital și din mediul offline. Feedback-urile pozitive din partea consumatorilor noștri și cererea tot mai mare de a le fi cât mai aproape ne-au determinat să continuăm planurile de extindere pentru rețeaua de magazine de brand. Astfel, în 2018 am inaugurat trei magazine și dorim să încheiem anul cu alte două deschideri în București: Sun Plaza și Centrul Vechi”, a declarat Mircea Turdean, Director General Farmec.

Noul spaţiu a fost construit conform conceptului “Doctor în Frumuseţe” al magazinelor de brand Gerovita. Vizitatorii magazinului din Sun Plaza vor avea la dispoziție toate gamele brandurilor Gerovital și Aslavital, precum şi sfaturi specializate privind utilizarea corectă a acestora, oferite de consultanţii de beauty prezenți în magazin.

În decembrie 2018, reţeaua de magazine de brand deţinute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, amplasate în Cluj-Napoca (3 magazine), Arad, Brașov, Sibiu, Târgu-Mureș și Timișoara şi 18 magazine Gerovital care se găsesc în Cluj-Napoca, București (5 magazine), Constanța, Timișoara, Craiova, Ploiești, Suceava, Iași, Piatra Neamț, Galați, Oradea şi Râmnicu Vâlcea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii