Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Farmec deschide un spațiu logistic nou în Timiș

Farmec, unul dintre cei mai importanți producători români de cosmetice, continuă extinderea și modernizarea rețelei de distribuție în țară, inaugurând un punct logistic mai amplu, destinat stocării și distribuției produselor Farmec, care va deservi județele Timiș, Arad, Caraș-Severin și Hunedoara.
Depozit_Farmec

Amplasat la numai 7 km de Timișoara, în localitatea Ghiroda (Strada Calea Lugojului 140/2), într-un loc destinat spațiilor de depozitare cu acces pentru mașini mari, noul spațiu logistic Farmec are o suprafață totală de 500 de metri pătrați, fiindconsiderabil mai mare decât cel avut anterior. Mai generos și modern echipat, noul spațiu întrunește toate condițiile de depozitare obligatorii, în conformitate cu normativele actuale.

Magazinul online Farmec, vânzari de peste un milion de euro

Necesitatea extinderii depozitului Farmec a venit ca urmare a creșterii interesului românilor pentru produsele companiei și, totodată, a vânzărilor. Punctul logistic deservește aproximativ 1000 de clienți, unii dintre ei având mai mult de un singur punct de vânzare, în zone precum Timiș, Arad, Caraș-Severin, Hunedoara.

Acest pas făcut de Farmec în zona de vest a țării se înscrie în strategia anuală de dezvoltare și implementare a soluțiilor tehnologice și logistice, în acord cu creșterea cifrei de afaceri a companiei și a popularității în rândul consumatorilor.

Producătorul de cosmetice Farmec a lansat o nouă gamă de produse Gerovital Plant

„Consolidarea la nivel național a propriei rețele de distribuție, atât prin deschiderea de noi magazine și puncte logistice, precum și prin modernizarea celor existente deja este unul dintre principalele noastre obiective pentru anul 2016”, a declarat Septimiu Maniu, Director Logistică al companiei Farmec.

Cele peste 400 de tipuri de produse care aparțin companiei Farmec sunt prezente în 24.000 de magazine şi farmacii din România, acoperind astfel un sfert din tot ce înseamnă comerţ alimentar şi farmacii. Comerţul tradiţional numără aproximativ 17.000 de clienţi, dar și mediul online înregistrează vânzări substanțiale.

Farmec deține în prezent 10 spații logistice în Timișoara, Cluj, Baia Mare, Craiova, Pitești, București, Constanța, Focșani, Iași, Brașov, iar magazinele sunt localizate în 7 orașe: Cluj, Arad, Timișoara, Târgu-Mureș și Sibiu.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii