Cautare
, Contributor

Modă |
|

Farfetch lansează Store of the Future

Gigantul comerciant on-line Farfetch plănuiește să lanseze un magazin ultrafuturistic, iar conceptul va fi testat în toamna aceasta în buticul londonez Browns, pe care Farfetch l-a achiziționat în 2015 și care va fi, totodată, implementat în flagship-ul din New York al brandului Thom Browne.
farfetchos-12-04-17_hi-res_-cropped

Statisticile ne arată că shoppingul off-line este încă important pentru consumatori, în proporție de 90%, și că până în 2025 nu va scădea cu mai mult de 10%. Ce este totuși un plus de neegalat al on-line-ului este puterea imensă de a educa și influența puterea de decizie și, în final, de cumpărare a consumatorului.

Din acest motiv, Farfetch continuă să investească ferm în on-line, dar plusează pe o experiență superioară de shopping off-line.

Store of the Future va avea o estetică modernă, luxuriantă și va bifa tehnologii revoluționare precum un soft care recunoaște consumatorul când intră în magazin, suporturi de umerașe inteligente care detectează produsele frecvent alese, o oglindă digitală care îți afișează wishlist-ul tău sau o modalitate de plată cu telefonul mobil, similară celei folosite de Apple Store, toate interconectate și accesibile de pe contul tău digital Farfetch.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii