Cautare




, Contributor

Rețete |
|

Farfalle  cu pesto  de broccoli

Paste cu sos de broccoli este un fel de mâncare sănătos pe care îl poți servi la cină sau prânz, alături de toți membrii familiei. 
Vegetarian,Pasta,Farfalle,With,Broccoli,Pesto,In,A,Cast,Iron

Ingrediente

1 bucată broccoli

3 căţei de usturoi

5 linguri ulei de măsline

250 paste farfalle Antonio Di Vaio

1 legătură pătrunjel verde

8 frunze busuioc verde

50 g muguri de pin prăjiţi

1 lămâie mică

50 g parmezan

sare

Mod de preparare

Desfaci broccoli bucheţele, le speli și le fierbi în apă clocotită cu sare pentru zece minute, după care le scurgi. Fierbi pastele Antonio di Vaio în apă clocotită cu sare conform indicaţiilor de pe ambalaj, după care le scurgi și le pui într-un vas.
Pui într-un blender pătrunjelul verde, busuiocul, mugurii de pin, zeama de lămâie, usturoiul, două linguri ulei de măsline și parmezanul. Scurgi broccoli și le pui în blender. Mixezi până obţii un sos fin, condimentezi cu sare dacă mai este nevoie, adaugi sosul peste paste și amesteci. În momentul în care le servești mai poţi presăra parmezan ras.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii