Cautare
, Contributor

Auto |
|

Fanii Tesla au de acum un showroom în București unde pot face test-drive gratuit

Iubitorii de mașini Tesla au de astăzi posibilitatea de a vedea noile modele auto și de a le testa, în mod gratuit, în București, în cadrul primului Showroom Tesla din țară.  
b17bc4a6-9fc1-402d-a675-6e47a15e2dbb

Teslounge Bucharest  a deschis astăzi primul showroom independent din România dedicat mașinilor Tesla. Are o suprafață de peste 250 de metri pătrați și este cel mai mare din Sud-Estul Europei. Mai mult decât atât, din luna martie, modelul Tesla Y va fi disponibil în premieră, în România. 

Începând cu luna februarie, clienții din România pot descoperi cele mai populare mașini electrice din lume la showroom-ul Teslounge din București, situat pe strada Șoseaua Fabrica de Glucoză nr. 6-8, sector 2. Acesta va fi deschis pentru public din data de 22 februarie. 

„Mă bucur că am reușit, prin intermediul Teslounge, să aducem pe piața din România mașini Tesla și să facem posibilă achiziția direct din showroom a acestor modele. Scopul nostru este să oferim publicului din țară aceste autovehicule, care sunt atât de râvnite la nivel internațional, dar și să susținem procesul de achiziție. Acum, cei interesați de un model Tesla pot veni la showroom și pot testa mașinile. Oferim clienților noștri asistență pe tot traseul de cumpărare, de la test-drive și până la serviciile de service. Pachetele noastre sunt special create în așa fel încât să oferim condiții avantajoase de cumpărare și un cadru în care cei interesați să experimenteze ce înseamnă să conduci o mașină Tesla”, a declarat Vlad Măcelaru, director de marketing și vânzări, Teslounge Bucharest. 

Teslounge Bucharest finanțează achiziția de mașini Tesla în România

Teslounge Bucharest aduce pe piața din România opțiunea de a oferi celor interesați de achiziția modelelor Tesla servicii complete de finanțare. Compania oferă suport financiar și de leasing în condiții avantajoase. Astfel, împreună cu lideri din sectorul finanțărilor auto și al asigurărilor, compania oferă produse gândite special pentru achiziționarea acestor mașini. Investiția este realizată cu aportul exclusiv al Teslounge Rent & Lease.

„Pentru 2021, Teslounge Bucharest estimează că va finanța achiziția a cel puțin 300 de autovehicule marca Tesla în România. În sprijinul celor interesați și în contextul acordării subvenției oferite de statul român pentru achiziția autovehiculelor electrice, Teslounge Rent & Lease este singura companie validată în cadrul programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, RABLA PLUS“, se mai arată în comunicatul companiei. 

În cazul automobilelor electrice, în 2020 au fost înmatriculate peste 2.800 de unități în România. Dintre acestea, peste 50 de autovehicule au fost marca Tesla. Un factor important în creșterea adopției este ecotichetul oferit de statul român, în cuantum de 45.000 lei, sumă record în Europa, care se poate cumula cu prima de casare și bonusurile aferente, în valoare de 10.000 lei. Astfel, clienții pot beneficia de o subvenție totală de 55.000 lei.

În ceea ce privește planurile Tesla pentru România, compania a anunțat că va instala superchargere în patru orașe: București, Pitești, Timișoara și Sibiu. În prezent, Model 3 este primul automobil electric care a depășit borna de 100.000 unități produse într-un an.

Investiția în primul showroom din România și cel mai mare din Sud-Estul Europei deschide publicului român posibilitatea să descopere îndeaproape modelele Tesla prin test-drive, dar și să aibă acces la servicii financiare, suport logistic și asistență în procesul de achiziție.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii