FacebookTwitterLinkedIn

Compania a achiziționat în acest an 140 de autovehicule, întreaga flotă depășind astfel 2.300 de autovehicule. Pe lângă investițiile în parcul auto, FAN Courier a mai anunțat investiții de peste 1 milion de euro în zona de IT a companiei.

Mai mult, numărul angajaților a crescut în acest an cu aproximativ 35%, ajungând la circa 3.600 de angajați în toată țara, față de 2.718 câți avea în 2013.

„Ca și anul trecut, vom depune toate eforturile pentru a face față unui volum impresionant de marfă. Experiența anului 2013, atunci când s-a inregistrat o creștere de 375% față de aceeași perioada din 2012, ne face să credem că și anul acesta creșterile vor fi semnificative.

Oficialii companiei estimează că la ediția din acest an a evenimentului volumul va crește cu 250% față de 2013.

Anul trecut FAN Courier a investit 3 milioane de euro în dotarea parcului auto cu peste 90 de autovehicule noi pentru livrări de curierat local și transport național (camionete, camioane, remorci, TIR-ur și semiremorci).

„Reducerile de Black Friday au avut un impact foarte mare asupra clienților noștri. Am avut foarte multe comenzi și a fost o provocare din partea noastră să facem față unui volum mare de cereri”, a mai spus Felix Patrașcanu.

FAN Courier a fost înființată în 1998 și este deținută de oamenii de afaceri Felix Patrășcanu și frații Adrian și Neculai Mihai. Compania de curierat a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 62,5 milioane de euro, în creștere cu 15% față de 2012.

Vezi care sunt problemele pe care le-a întâmpinat DPD România în anii trecuți de Black Friday și cum intenționează să le gestioneze în acest an. Cu cât și-a mărit numărul de curieri Urgent Cargus pentru acest eveniment sau cât a investit FAN Courier în achiziționarea de noi autovehicule pentru a face față solicitărilor de Black Friday.