Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bani și Investiţii |
|

FAN Courier, investiție de 4 milioane de euro pentru a crește productivitatea curierilor

Anul acesta, unul dintre jucătorii recunoscuți pe piața locală de curierat a recunoscut că a investit suma de patru milioane de euro pentru înlocuirea integrală a flotei de PDA-uri (dispozitive mobile de tip „enterprise”  – n.n.).
 aboneaza-te
curierul

„Până la jumătatea lunii octombrie, vom încheia procesul de înlocuire a vechilor terminale mobile din dotarea curierilor cu un nou echipament performant, capabil să susțină dezvoltările ulterioare  precum și creșterea productivității. Am achiziționat 3.700 de dispozitive noi care le vor înlocui pe cele actuale și, în același timp, am dezvoltat o nouă aplicație de curierat care va rula pe noile terminale. Noua soluție de care curierii noștri vor beneficia în teren este  mult mai flexibilă, aduce o îmbunătățire a experienței utilizatorilor și va permite creșterea calității serviciilor”, a declarat Daniela Catrinoiu, Chief Information Officer FAN Courier.

Înlocuirea dispozitivelor PDA face parte dintr-un amplu program de ”upgrade tehnologic” pe care FAN Courier l-a demarat în contextul accelerării proceselor de digitalizare și robotizare. Prin intermediul PDA-urilor, curierii primesc și transmit în timp real din teren informații despre livrări și comenzi către sistemele centrale ale FAN sau emit documente de transport sau de încasare.

Investiția în PDA-uri și tehnologizare însumează aproape o cincime din totalul investițiilor pe care FAN Courier le-a bugetat pentru anul 2020, ținând cont inclusiv de noul context economic de piață, generat de criza SARS-COV2.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii