Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Fan Courier a depășit 400 de milioane de lei în 2015

Unul dintre jucătorii de top pe piața de curierat din România, Fan Courier estimează că va încheia exercițiul financiar al anului în curs cu afaceri de aproape 400 de milioane de lei.
curierat.jpg

Business-ul antreprenorial, fondat în urmă cu peste 17 ani de Felix Pătrășcanu, Adrian Mihai și Neculai Mihai înregistrează pe anul în curs un număr de 25 de milioane de trimiteri, ceea ce înseamnă o medie de aproape 100.000 de comenzi zilnic.

Anul acesta, Fan Courier a bugetat investiții de peste 8 milioane de euro și a demarat un program de dezvoltare pe orizontală. Compania a dublat numărul centrelor de predare-primire colete și plicuri din București, serviciu destinat clienților care nu dispun de timpul necesar pentru a aștepta un curier la livrare/trimitere și a ajuns astfel la 108 puncte de lucru cu clienții la nivel național.

Pentru 2016, principalele planuri ale companiei sunt în direcția continuării programelor de investiții, modernizarea sediilor din țară în care își desfășoară activitatea și investițiile în infrastructură.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii