Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Family Business Network România anunță aderarea la European Family Businesses

Family Business Network România va deveni membru cu drepturi depline în cadrul European Family Businesses, forul central european al organizațiilor afacerilor de familie.
business-flier.jpg

Prin această aderare, Family Business Network România (FBN România) îndeplinește unul dintre obiectivele sale, constând în lansarea afacerilor de familie românești la nivel european și reprezentarea intereselor acestora în fața Comisiei Europene, a Parlamentului European și a altor autorități naționale și europene.

În cadrul European Family Businesses activează organizații naționale similare din Franța, Germania, Marea Britanie, Spania, Portugalia, Olanda, Finlanda, Ungaria, Bulgaria sau Malta etc, parteneri ai FBN România, prin intermediul cărora se asigură punerea în contact, atât la nivel instituțional, cât și personal, a companiilor membre și a familiilor proprietare.

În contextul aderării la forul european, membrii FBN România au fost invitați la cel de-al doilea Summit European de Family Business, în perioada 16-17 noiembrie, la Paris, eveniment ce includea întâlniri la cel mai înalt nivel cu Președintele Franței, domnul Francois Hollande, cu Ministrul Afacerilor Externe și Dezvoltării Internaționale, domnul Laurent Fabius și cu Guvernatorul Băncii Naționale a Franței, domnul Francois Villeroy de Galhau. Evenimentul a fost însă anulat din cauza atentatului de la Bataclan din data de 13 noiembrie 2015, a stării de urgență decretată de conducerea statului francez și a procedurilor de securitate inerente unui astfel de nivel de protocol, fiind reprogramat pentru primăvara anului 2016.

Asociaţia Family Business Network România („FBN România”) a luat naștere în anul 2012, fiind o persoană juridică română de drept privat, fără scop patrimonial și apolitică. Membrii săi sunt companii private, de o anumită dimensiune, înființate și/sau deţinute de persoane care intenţionează să le păstreze în cadrul familiei.

FBN România este deschisă tuturor business-urilor care îndeplinesc criteriile de aderare și sunt compatibile cu filozofia și standardele sale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii