Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Forbes 500 |
|

Familia Talpeș

„Fiecare are stilul său, o gândire strategică și un simț al businessului.“
Florin şi  Măriuca Talpeș

Soții Talpeș (Softwin şi Bitdefender) mărturisesc că au avut emoții atunci când au început, dar nu fiindcă era un plan pentru doi, ci pentru că riscul era înmulțit tot cu doi. Au studii de matematică și în 1989 lucrau la Institutul de tehnică de calcul, în cercetare informatică, la proiecte de prelucrări de imagine. Imediat după Revoluție, în februarie 1990 și-au dat demisia, deși aveau doi copii. Au făcut o firmă care s-a dizolvat după câteva luni, dar în octombrie s-a născut Softwin. „Fiecare are stilul său, o gândire  strategică și un simț al businessului”, explică Măriuca Talpeş. Florin Talpeş se ocupă de partea tehnică, iar Măriuca Talpeş de produsele educaționale. Sfatul lor este de a îmbina viața familială cu cea profesională cât mai bine, lucru la care au devenit atenți mai târziu. Cei doi gemeni ai soţilor Talpeş, Nicoară şi Crişan (27 de ani), au studiat în SUA, dar deocamdată nu sunt deloc implicaţi în Softwin, preferă să exploreze pe cont propriu diverse oportunităţi antreprenoriale.

GALERIE FOTO: Familiile din spatele unor afaceri românești de milioane de euro Articol apărut în ediţia specială Forbes, Afaceri în Familie. Vedeţi aici ce alte articole mai conţine aceasta.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii