Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Familia Sechelariu din Bacău renunță la radio Alpha și televiziunea TV Bacău

Grupul de presă Deșteptarea din Bacău, care aparține familiei Sechelariu, a renunțat la licența de radio pentru Radio Alfa din Bacău în favoarea unui radio religios - Radio Maria din Oradea, și va închide postul de televiziune, o cerere în acest sens fiind depusă la CNA, conform Media Expres.
sechelariu-emisiune-tv-bacau3

Narcisa Fecioru, directoarea grupului Deșteptarea, a declarat că acționarii au decis renunțarea la activitățile din audiovizual, compania urmând să publice în continuare doar ziarul Deșteptarea din Bacău.

Narcisa Fecioru a declarat pentru Media Expres că motivul închiderii televiziunii TV Bacău este piața locală de publicitate slabă și pierderea sediului care aparține unei firme private, care a fost vândută și nu mai există fonduri pentru relocare. TV Bacău nu mai emite.

De asemenea, Fecioru a mai spus că renunțarea la licența de radio nu a fost însoțită de cumpărarea licenței de către Radio Maria, ci este o simplă cedare.

Doru Popovici, director de programe Radio Maria, a spus că sunt peste 200.000 de catolici în Moldova, comunitate cărora li se va adresa.

Reamintim că televiziunea TV Bacău a fost în trecut vectorul de imagine al controversatului baron al Bacăului, Dumitru Sechelariu, decedat în anul 2013.

Deţinătoarea licenţelor audiovizuale pentru Radio Alfa și TV Bacău este societatea DEŞTEPTAREA SA, ai cărei acţionari sunt: Sechelariu Laudieta (soția lui Dumitru Sechelariu) – acţionar pincpal – 63,72%, Sechelariu Doru Sirus – 9,07%, Sechelariu Dora Cristan – 9,07%, Sechelariu Mar – 9,07% şi Sechelariu Ema Felica – 9,07%.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii