Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Familia Regală a României a transmis un mesaj de condoleanțe la trecerea în neființă a lui Radu Călin Cristea

Familia Regală a României a publicat pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj de condoleanțe la aflarea veștii stingerii acestuia din viață, informează Media Expres.
Radu Calin Cristea

Mesajul apărut în jurul orei 16 din data de 17 octombrie 2020 este intitulat „Radu Călin Cristea, In Memoriam” și este ilustrat cu imaginea acestuia primind Crucea Casei Regale a României, cu care a fost distins în anul 2012 de către Regele Mihai I, notează Media Expres.

„Majestatea Sa Custodele Coroanei a aflat cu tristețe despre decesul domnului Radu Călin Cristea, eminent intelectual al zilelor noastre și unul dintre cei mai fideli și constanți susținători ai valorilor și principiilor Coroanei Române”, se arată în mesaj.

“Critic literar, scriitor, eseist și jurnalist, Radu Călin Cristea s-a stins din viaţă la vârsta de 65 de ani. De-a lungul anilor, el a semnat inegalabile eseuri închinate prezenței în societate a Regelui Mihai și, ulterior, a Majestății Sale Margareta.

Radu Călin Cristea este părintele spiritual al emisiunii „Ora Regelui”. Cu opt ani în urmă, el a fost cel care a inițiat și obținut crearea acestei emisiuni săptămânale la Televiziunea Națională.

În anul 2012, Regele Mihai I a conferit scriitorului Radu Călin Cristea Crucea Casei Regale a României.

Familia Regală transmite condoleanțe familiei îndoliate!

Dumnezeu să-l odihnească în pace!”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii