Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Familia Moiş

Gheorghe Mois.jpg
Avere: 24-25 milioane de euro Reşedinţă: Satu Mare Domenii: imobiliare, construcţii, retail

Gheorghe Moiş, proprietarul companiei de construcţii Castrum din Satu Mare, care activează şi pe piaţa imobiliară, nu se teme de criză. Pe ce se bazează însă această atitudine degajată a afaceristului? Anul trecut, el a reuşit să închirieze spaţiile de birouri pe care le deţine în zona Piaţa Victoriei din Bucureşti. Parcul office, alcătuit din două imobile, a fost construit de la zero de Gheorghe Moiş.

Lucrările au fost finalizate la sfârşitul lui 2009. Chiriaşii spaţiilor de pe Sevastopol sunt proprietarii clinicilor Sanador, oamenii de afaceri Florin şi Doris Andronescu. Cei doi vor deschide în această incintă primul spital din portofoliul lor. Investiţia lui Moiş în Castrum Corporation Business Center a fost de 33 de milioane de euro. Aproximativ 17 milioane de euro au provenit dintr-un împrumut bancar, restul eprezentând aportul personal al omului de afaceri. Proiectul este format din două corpuri de şase, respectiv zece etaje.

Destinaţia iniţială a primului corp era reprezentată de spaţii de birouri, în timp ce imobilul de zece etaje urma să fie ocupat de un aparthotel. Gheorghe Moiş (54 de ani) are trei fiice. Cea mai mare este partenera sa în afaceri, iar cele mici, gemene, eleve de generală.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii