Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Familia Mihet

Avere: 8 milioane de euro Reşedinţă: Bucureşti Domenii: Confecţii, comerţ

Ca mai toate businessurile care se bazează pe puterea de cumpărare a consumatorilor români, şi afacerile controlate de familia Mihet au intrat pe o pantă descendentă în ultimul an. La începutul lui 2010, compania Staff Collection, operatorul reţelei de magazine House of Art, a închis două dintre spaţiile pe care le opera.

Compania controlată de familia Mihet a renunţat la magazinul din cadrul Jupiter City, cel mai mare parc de retail dezvoltat în judeţul Argeş. În acelaşi timp, Staff Collection a închis şi magazinul House of Art din incinta galeriei comerciale Park Retail Călăraşi, unitate deschisă în 2008 de către grupul Pic (controlat de familia Penescu). În acel moment existau, totuşi, şi câteva veşti bune.

În ciuda celor două închideri, compania a inaugurat un magazin în cadrul Complexului Comercial Someş din Cluj-Napoca. Finalul lunii martie aducea o schimbare în portofoliul familiei Mihet odată cu renunţarea la distribuţia brandului Italian de fashion Fornarina. Potrivit celor mai recente informaţii, compania Staff Collection deţine peste 60 de magazine proprii sub marca House of Art.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii