Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Familia Hagicalil

Erghin si Liliana Hagicalil.jpg
Avere: 11-12 milioane de euro  Reşedinţă: Bucureşti Domeniu: Servicii medicale private           

Medici de profesie, Erghin şi Liliana Hagicalil au pus pe picioare businessul Romar Medical în care au investit, pe lângă o sumă importantă de bani, şi multă pasiune. Dacă în 2009 erau decişi să facă un exit şi să vândă o parte din companie, anul acesta, Erghin nu mai consideră că este oportună această decizie. „Am înregistrat deja o uşoară creştere a businessului în 2009 şi am ajuns la afaceri de circa 11 milioane de euro. Am fost ajutaţi şi de deprecierea euro pe ultimul trimestru, iar anul acesta vizăm o nouă creştere a afacerilor Romar“, spune Erghin.

În aceste condiţii, furnizorul de servicii medicale private mizează în 2010 pe o creştere a cifrei de afaceri cu 30-40% faţă de 2009, pe fondul extinderii reţelei cu trei clinici şi a portofoliului de servicii în Bucureşti şi în alte două oraşe importante din ţară. Romar Medical are în prezent peste 1.000 de angajaţi, iar investiţiile din 2009 s-au ridicat la circa 1,7 milioane de euro.

Romar deţine, în prezent, 27 de clinci principale. Erghin Hagicalil îşi petrece timpul liber şi concediile alături de soţie şi de cei doi copii şi alternează plimbările pe Litoral cu cele de la munte, dar nu ratează destinaţiile culturale. „Cam la două luni de zile avem câte o ieşire de tip weekend prelungit, de joi până marţi, şi vizităm la foc continuu mai multe oraşe şi obiective turistice“, spune Erghin.

Recunoaşte că business-ul îi ocupă tot mai mult timp, iar cele patru telefoane, două modele Nokia şi două BlackBerry, îi mai uşurează munca. Omul de afaceri susţine că este un împătimit colecţionar de monede vechi şi de filatelie, şi chiar dacă nu este un fan BMW, recunoaşte că este mulţumit de modelul X5 pe care îl conduce.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii