FacebookTwitterLinkedIn

Acesta dispune de  o suprafață totală de 1.200 metri pătrați, dispusă pe patru niveluri, cu 30 de cabinete și spații destinate serviciilor medicale. Potrivit  reprezentanților Arcadia, Centrul Medical Sărărie asigură consultații, analize și investigații în circa 20 de specialități, pentru adulți și copii.

Aflați mai multe informații despre moștenitorii miliardarilor.

„Deschiderea Centrului Medical Sărărie este de fapt rezultatul unei îndelungate perioade în care am investigat așteptările și nevoile pacienților noștri”, a declarat Dan Fiterman, director general Arcadia.

Principalele specialități medicale disponibile în Centrul Medical Sărărie sunt medicină internă, pediatrie, obstetrică-ginecologie, ORL, oftalmologie, gastroenterologie, cardiologie, endocrinologie, urologie. Pentru pediatrie și obstetrică-ginecologie, centrul dispune de arii special amenajate și delimitate, ce includ mai multe cabinete medicale, săli de tratamente, spații de așteptare personalizate și, în zona destinată copiilor, un spațiu de joacă vesel și încăpător.

Un avantaj special al noului ambulatoriu este amplasarea la demisolul clădirii a Centrului de Imagistică Medicală Arcadia, o unitate cu peste 4 ani de activitate și peste 60.000 de pacienți până în prezent.

În doar doi ani de la deschidere, spitalul privat Arcadia, din Iaşi, a ajuns la venituri de peste 7 milioane de euro (suma este cea înregistrată la finalul lui 2011) şi a avut peste 100.000 de pacienţi. Astăzi, reţeaua numără două spitale, două policlinici şi un centru de imagistică. La toate acestea se adaugă o reţea de farmacii şi un producător de medicamente. Fiterman senior a deschis prima clinică privată din Iaşi la începutul anilor ’90 – era o clinică de stomatologie.

Familia Fiterman este prezentă în topul Forbes 500 Miliardari ediția 2012 cu o avere estimată la 24-26 de milioane de euro.