Cautare
, Contributor

500 miliardari |
|

Familia Bercea

Avere: 100 milioane de euro Reşedinţă: Arad Domeniu: Imobiliare

Familia Bercea controlează grupul de firme Codela, care include companii importante din Arad (UTA Arad, Imotrust Arad, Bermo Grup, Ared Arad, Laicom Invest) şi al căror portofoliu imobiliar depăşeşte 100 milioane de euro. Discreţi în apariţiile din mass-media, reprezentanţii familiei Bercea au aprobat, recent, promovarea acţiunilor dezvoltatorului imobiliar Imotrust Arad (ARCV) la categoria a II-a a Bursei de Valori București (BVB). Bercea speră ca prin această decizie să crească vizibilitatea companiei şi să atragă mai uşor investitori şi finanţare pentru proiectele aflate în derulare.

Alexandru Bercea, unul dintre reprezentanţii familiei, susţine că grupul de firme pe care îl deţine a realizat tranzacţii importante pe piaţa imobiliară în ultimii doi ani. Astfel, doar în luna iulie a acestui an, Imotrust a vândut un activ pentru nouă milioane de euro unui operator de retail, fără să precizeze tipul activului, localitatea în care este amplasat şi nici numele cumpărătorului.

Bercea a mai vândut, în 2010, un teren pentru şapte milioane de euro, tot unui operator de retail şi intenţionează să înceapă patru proiecte imobiliare în valoare de 18,6 milioane euro. În paralel, va continua lucrările pe rezidenţial.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii