Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesLife |
|

Faidee prezintă o nouă colecție de bijuterii cu rubine vechi de patru generații

Monaco găzduiește până pe 21 august expoziția „Burmese Ruby”, o colecție de bijuterii acoperite cu rubine, care aparține uneia dintre cele mai mari companii deținătoare de astfel de pietre prețioase, Faidee. Pe 3 august a avut loc inaugurarea la Hotelul Hermitage, în cadrul căreia s-a lansat piesa de rezistență a colecției,  „The Imperial Necklace”, un colier împodobit cu 50 de rubine.
rubin

Expoziția de luna aceasta însumează 100 de piese lucrate cu rubine naturale, provenite dintr-o moștenire de familie. Piesa de rezistență a fost prezentată de Ravi Lunia, directorul firmei, în cadrul inaugurării de pe 3 august și poartă numele de „Imperial Necklace”, un colier de 130 de carate, confecționat din diamante incolore și 50 de rubine naturale în nuanța de roșu intens „pigeon blood”. Marele eveniment a avut loc în aer liber, pe terasa Hotelului Hermitage, sub privirile celor 250 de invitați, care s-au delectat urmărind parada de modă semnată de designerul rus Ulyana Sergeenko, completată și accesorizată de creațiile Faidee.

Componentele prețioase ale colierului fac parte dintr-o colecție veche de patru generații, fiecare piatră cântărind câte cinci carate. Este o piesă la care nimeni nu a lucrat până acum, din cauza rarității acestor pietre. Nici noi nu îndrăzneam să ne gândim că vom avea așa ceva în viețile noastre la un moment dat” mărturisește directorul companiei.

Copyright: Anthony DeMarco, contributor Forbes

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii