FacebookTwitterLinkedIn

Unele identități, odată asumate, nu se dezbracă la fel de ușor precum o haină la final de sezon. Indiferent câte straturi de maturitate s-ar adăuga personajului de dedesubt, o „haină“ memorabilă rămâne pentru totdeauna o a doua piele, vizibilă și omniprezentă în mințile celor din jur. Cel mai bun exemplu în acest sens îl reprezintă Dana Rogoz.

Actriță, prezentatoare TV și bloggeriță de modă, Dana va rămâne, cel puțin  pentru generația de copii a anilor ’90, „Abramburica“ din show-ul Abracadabra, o etichetă pe care de altfel nici n-o respinge prea vehement, ci mai curând o acceptă cu duioșie nostalgică.

Deși bloggingul de modă s-a dezvoltat în ritm galopant, iar așa-zise fashioniste cu aspirații de designer au răsărit câtă frunză și iarbă în peisajul mioritic, ceea ce ne-a atras atenția la Dana a fost ingeniozitatea cu care a conceput, cap-coadă, un produs de modă extrem de practic și de cool, care trece de zona simplei vanități de a-ți pune semnătura pe ceva: o geantă-plic cu veleități cameleonice, care se poate transforma total prin schimbarea unor fețe detașabile.

De la o oglindă cu mesaje scrise cu ruj roșu (sub formă de autocolante), ținte argintii și animal-print până la blugi și sclipici, geanta Moon este la fel de versatilă precum fețele lunii, de unde și numele brandului. „Câte fețe are luna, atâtea va avea și Moon by Dana Rogoz“, explică Dana, „dar am numit-o astfel și pentru că ideea mi-a venit anul trecut, în luna de miere“. Și-a imaginat-o din primul moment în cele mai mici detalii, iar realizarea efectivă a făcut-o împreună cu un producător de piele. „ Am facut sute de drumuri prin București și prin țară, ca să pun totul la punct“, afirmă Dana, „iar cele care își vor comanda plicul Moon vor vedea că totul este foarte personal“.

Plicul costă 300 de lei și poate fi comandat pe danarogoz.one.ro, iar fețele detașabile au prețurile cuprinse între 20 și 35 de lei.