Cautare
, Contributor

Shopping |
|

Factorul cool la feminin: Cântec de leagăn tricotat

090120093541.jpg
Printre caracteristicile definitorii ale feminității se numără și capacitatea inepuizabilă de a găsi resurse de creativitate în tumultul vieții de zi cu zi, luând drept inspirație lumea întreagă. Povestea Iuliei Marinescu demonstrează că lucrurile frumoase se întâmplă din joacă, doar cu condiția să existe un strop de nebunie, de migală și... de suflet.

Iulia Marinescu are 27 de ani și o pasiune pentru tricotat care datează deja de 20 de ani. La șapte ani a prins gustul tricotatului, la 16 ani a vândut prima căciulă tricotată unei colege de clasă, iar la 20 de ani a pus bazele unui mic brand de modă, botezat ,,Knitted Lullaby“. Numele, cu rezonanță poetică – mot-a-mot ,,cântec de leagăn tricotat“ – i-a fost inspirat de povestea mamei despre perioada în care era însărcinată.

,,Îmi povestea cum stătea la cozile imense pentru alimente și tricota“, își amintește Iulia. ,,Iar eu, în burtică, ascultam sunetul andrelelor, înțelegând că este cântecul meu de leagăn tricotat“.  A început cu  căciuli colorate pentru schiorii din Brașov, iar în perioada în care a fost plecată în Anglia și-a vândut creațiile într-un micuț boutique alături de branduri internaționale precum Pepe Jeans sau Malene Birger. În prezent tricotează o bluză în trei zile (,,cu ușoare dureri la degete”), iar clientele o găsesc simplu… pe Facebook.

www.facebook.com/knittedlullaby

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii