Cautare
, Contributor

Modă |
|

Factorul cool la feminin: Bianca Makris și colierele cu poveste

IMG_4582.jpg
Printre caracteristicile definitorii ale feminității se numără și capacitatea inepuizabilă de a găsi resurse de creativitate în tumultul vieții de zi cu zi, luând drept inspirație lumea întreagă. Povestea Biancăi Siminiuc Makris dovedește că lucrurile frumoase se întâmplă din joacă, doar cu condiția să existe un strop de nebunie, de migală și... de suflet.

 aboneaza-te
Absolventă de Cornell University, mamă de tripleți, director al propriei firme de marketing într-o țară străină (Cipru, unde locuiește din 2000) și, de anul trecut, designer de coliere handmade. Cam așa s-ar rezuma, într-o singură frază, povestea Biancăi Siminiuc Makris. Din dragostea pentru artă și din plăcerea lucrului de mână au apărut primele coliere croșetate pe lanț, cu cristale și pietre semiprețioase, menite să-i accesorizeze propriile ținute.

Succesul lor în rândul prietenelor i-a trezit, însă, spiritul de om de marketing. „E o întâmplare fericită în viața mea“, mărturisește Bianca, „și vreau s-o tratez la fel de serios ca pe orice altă activitate profesională“. Realizarea unui singur colier durează între două și cinci zile, iar reacțiile publicului au fost peste așteptări: au apărut magazine online și locale interesate să-i vândă creațiile și are parte de recenzii elogioase din partea unor bloggeri din Anglia, Franța și Rusia.

Pentru moment, designul rămâne doar o pasiune paralelă carierei în marketing, însă lucrurile iau tot mai multă amploare. Ca dovadă, Bianca a lansat, de curând, și o linie de accesorii croșetate pentru copii, care include bentițe și coliere pentru fetițe și papioane și cravate pentru băieței.

Prețuri la cerere pe biancamakris.com

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii