FacebookTwitterLinkedIn

Absolventă de Cornell University, mamă de tripleți, director al propriei firme de marketing într-o țară străină (Cipru, unde locuiește din 2000) și, de anul trecut, designer de coliere handmade. Cam așa s-ar rezuma, într-o singură frază, povestea Biancăi Siminiuc Makris. Din dragostea pentru artă și din plăcerea lucrului de mână au apărut primele coliere croșetate pe lanț, cu cristale și pietre semiprețioase, menite să-i accesorizeze propriile ținute.

Succesul lor în rândul prietenelor i-a trezit, însă, spiritul de om de marketing. „E o întâmplare fericită în viața mea“, mărturisește Bianca, „și vreau s-o tratez la fel de serios ca pe orice altă activitate profesională“. Realizarea unui singur colier durează între două și cinci zile, iar reacțiile publicului au fost peste așteptări: au apărut magazine online și locale interesate să-i vândă creațiile și are parte de recenzii elogioase din partea unor bloggeri din Anglia, Franța și Rusia.

Pentru moment, designul rămâne doar o pasiune paralelă carierei în marketing, însă lucrurile iau tot mai multă amploare. Ca dovadă, Bianca a lansat, de curând, și o linie de accesorii croșetate pentru copii, care include bentițe și coliere pentru fetițe și papioane și cravate pentru băieței.

Prețuri la cerere pe biancamakris.com