Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SmallBusiness |
|

Facilităţi pentru turistul business la hotelul Europa Royale

Europa_Royale_junior_suite.jpg
Europa Royale mizează pe turismul de afaceri. Oaspeţii din zona business sunt de altfel şi principalul target căruia i se adresează. Anul trecut, 80% din clienţii hotelului au provenit din zona corporate.

 

„Turiştii business se împart în două categorii – turişti străini care vin în Bucureşti pentru întâlniri cu partenerii sau pentru identificarea unor oportunităţi de afaceri şi turişti români din alte oraşe care vin pentru traininguri. Rata de ocupare creşte cu ocazia unor evenimente speciale – conferinţe sau evenimente” declara Giedre Starksaite, Deputy Manager Europa Royale Bucureşti.
Pe lânga locaţia centrală, în apropierea principalelor instituţii si a marilor corporaţii, hotelul oferă şi o serie de alte facilităţi. Oaspeţii pot beneficia, la cerere, de transfer la aeroport sau în orice alt loc din Bucureşti. De asemenea, în fiecare camera este amenajată o zonă de lucru dotată cu birou. Oaspeţii beneficiază de internet wireless, acces gratuit la un laptop, fax sau fotocopiator. Hotelul mai deţine şi două săli de conferinţe complet echipate, care pot găzdui câte 70 de persoane fiecare.
Europa Royale Bucharest este primul hotel dintre cele 9 ale grupului EUROPA GROUP HOTELS, deschis în altă zonă decât în Ţările Baltice. Hotelul are 92 de camere în care pot fi găzduite până la 180 de persoane. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii