Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important IT & C and Energy news. Have a news tip? Drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

Facebook va lansa o replică a Clubhouse și un player pentru Spotify

Facebook a prezentat noile produse pe care le va lansa anul acesta, printre care se numără și o aplicație ce preia caracteristici de la Clubhouse și un player pentru serviciul Sportify.  
sediul Facebook

Facebook va lansa anul acesta mai multe produse care pun accent pe partea audio. Printre acestea, se numără o aplicație care preia mai multe caracteristici de la platforma Clubhouse, denumită Live Audio Rooms. În cadrul acestui serviciu pot fi organizate discuții și conferințe live, care pot fi înregistrate și distribuite. De asemenea, Live Audio Rooms va permite preluarea unor discursuri scurte, de câteva secunde, care ar prelua formatul TikTok.

Înainte de a fi disponibilă pentru toți utilizatorii Facebook, noul serviciu va fi folosit de către mai multe grupuri și personalități care vor contribui la promovarea acestuia.

De asemenea, compania va lansa și posibilitatea de a asculta melodiile de pe Spotify direct din aplicația Facebook. Serviciul este dublat de o facilitate ce va promova podcasturile de pe Spotify în cadrul platformei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii