Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

Facebook a prezentat o pereche de ochelari inteligenţi

Facebook şi-a prezentat prima pereche de ochelari inteligenţi, realizaţi împreună cu Ray-Ban, care au două camere frontale și două difuzoare.  
sediul Facebook

Noii ochelari inteligenți, denumiți Ray-Ban Stories, au în dotare două camere frontale, pentru fotografii şi filmări, alături de o funcție pentru preluarea sau realizarea unui apel (prin intermediul telefonului mobil) şi o facilitate de ascultarea conţinutului audio prin intermediul a două difuzoare.

Comenzile pot fi date fie cu ajutorul unui asistent vocal, folosind comanda “Hey, Facebook”sau un cu un mic touchpad montat pe ramă.

Ochelarii au un spaţiu de stocare pentru a păstra aproximativ 12 filmări de 30 de secunde sau 500 de fotografii realizate cu camera de 5MP.

În ceea ce privește bateria, ar trebui să mențină aproximativ 6 ore, cu o folosire intermitentă. Încărcarea completă a acesteia durează o oră.

Ray-Ban Stories vor fi disponibili în 6 ţări, pentru început, iar prețul începe de la 300 de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii