Cautare
, Contributor

Social media |
|

Facebook lansează topicurile pentru secțiunea Video Watch

Utilizatorii Facebook vor putea accesa Facebook Watch, personalizând fluxul în funcție de preferințele personale.
facebook lasso

Topicurile nu sunt un subiect necunoscut. Folosite de multă vreme pe alte platforme sociale, precum YouTube sau Twitter, ele permit urmărirea anumitor subiecte de interes personal, oferind utilizatorilor control asupra conținutului pe care rețeaua socială îl afișează.

Rețelele sociale urmăresc topicurile pe care utilizatorul le urmărește și populează newsfeed-ul cu postări care corespund acestora. Astfel, topicurile din Facebook Watch le permite acestora să aleagă subiectele de interes și să primească în feed mai mult conținut din categoriile alese.

Topicurile sunt grupate în categorii mai mari, precum: Animale, artă și design, cărți, afaceri, educație, modă și stil, mâncare, jocuri, istorie și filozofie, Acasă și grădină, muzică, artă de performanță, știință și tehnologie, sport, călătorii și agrement, TV și filme și transport. Ele permit utilizatorului să aleagă punctual subiectele care-l interesează, în loc să meargă cu o categorie generică.

Un purtător de cuvânt al Facebook a confirmat adăugarea de subiecte, spunând că „lucrăm la mai multe modalități de a conecta oamenii cu videoclipuri care să corespundă intereselor lor”. Nu au fost furnizate alte detalii.

Este pentru prima dată când Facebook permite utilizatorilor să-și personalizeze feed-ul în acest sens și nu este exclus că, la un moment dat, această opțiune să fie introdusă și pentru fluxul principal al rețelei sociale.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii