Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Facebook își cere scuze în presa britanică

Afectat de scandalul privind deturnarea de date personale, gigantul Facebook şi-a rezervat duminică o pagină de publicitate în presa britanică, pentru a prezenta din nou scuze şi „regrete” din partea fondatorului său Mark Zuckerberg, informează Agerpres preluând AFP.
 aboneaza-te

Avem o responsabilitate: să protejăm datele voastre. Dacă nu vom reuşi, nu le merităm”, a notat Mark Zuckerberg în acest mesajul publicat pe ultima pagină a celor mai multe publicaţii duminicale britanice.

Facebook se află în mijlocul unui mare scandal după dezvăluiri privind practicile companiei Cambridge Analytica (CA), acuzată că a preluat datele a 50 de milioane de utilizatori Facebook fără ca aceştia să ştie.

Capitalizarea de piaţă a Facebook s-a diminuat cu 74,6 miliarde de dolari în ultima săptămână, din cauza informaţiilor conform cărora Cambridge Analytical a folosit în mod incorect datele a 50 de milioane de utilizatori ai reţelei de socializare.

Vineri, 23 martie a.c., acţiunile Facebook au încheiat tranzacţiile în declin cu 3,3%, ajungând la 159,3 dolari pe unitate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii