Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Facebook interzice accesul unui membru al partidului de guvernământ din India

Facebook a interzis accesul unui politician din partidul de guvernământ din India pentru că a încălcat politicile referitoare la ură și violență, în timp ce compania lui Mark Zuckerberg se află într-o dezbatere privind modul în care sunt gestionate postările cu caracter politic pe platforma de social media.
stophateforprofit facebook

Facebook a interzis accesul unui politician din partidul de guvernământ din India pentru că a încălcat politicile referitoare la ură și violență, în timp ce compania lui Mark Zuckerberg se află într-o dezbatere privind modul în care sunt gestionate postările cu caracter politic pe platforma de social media, informează Reuters.

Compania a declarat joi că a interzis politicianului Raja Singh accesul pe Facebook și Instagram în baza politicii sale privind „persoanele și organizațiile periculoase”. Când a fost contactat pentru comentarii, Singh, care face parte din partidul prim-ministrului Narendra Modi, a declarat că unii dintre adepții săi, dar și lucrători ai partidului au deschis pagini folosind datele sale.

Raja Singh intenționează să contacteze Facebook pentru a-și putea deschide un cont. „Vreau să folosesc contul meu de social media respectând toate normele”, a mai adăugat el.

Facebook a declarat joi că va elimina, de asemenea, pagini, grupuri și conturi create pentru a-l reprezenta pe Raja Singh. Compania va elimina și evenimente la care Singh va confirma că va participa, dar va continua să permită discuții mai ample despre el.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii