FacebookTwitterLinkedIn

Facebook a interzis accesul unui politician din partidul de guvernământ din India pentru că a încălcat politicile referitoare la ură și violență, în timp ce compania lui Mark Zuckerberg se află într-o dezbatere privind modul în care sunt gestionate postările cu caracter politic pe platforma de social media, informează Reuters.

Compania a declarat joi că a interzis politicianului Raja Singh accesul pe Facebook și Instagram în baza politicii sale privind „persoanele și organizațiile periculoase”. Când a fost contactat pentru comentarii, Singh, care face parte din partidul prim-ministrului Narendra Modi, a declarat că unii dintre adepții săi, dar și lucrători ai partidului au deschis pagini folosind datele sale.

Raja Singh intenționează să contacteze Facebook pentru a-și putea deschide un cont. „Vreau să folosesc contul meu de social media respectând toate normele”, a mai adăugat el.

Facebook a declarat joi că va elimina, de asemenea, pagini, grupuri și conturi create pentru a-l reprezenta pe Raja Singh. Compania va elimina și evenimente la care Singh va confirma că va participa, dar va continua să permită discuții mai ample despre el.