Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Telecom |
|

Facebook, Google, YouTube, LinkedIn, CNN și Netflix vor fi prezenți pe scena iCEE.fest 2018

Peste 130 de companii majore din digital & tech vor trimite la București experți de top care vor susține prezentări și workshopuri pe șase scene ale festivalului iCEE.fest, în perioada 14-15 iunie.
icee-generic

Lista companiilor care au confirmat deja conține nume importante precum Facebook, Google, YouTube, LinkedIn, CNN, Netflix, Financial Times, Kiip, Techstars, Holition, Meta AR, Ryan Air, Global Data, Social Chain, Fortune 500, The Digital Insurer, Rethink IoT, Trend Watching, BBH London și Unruly.

Profesioniști și jucători consacrați sau nou veniți, startup-uri care generează schimbări ale modelelor tradiționale de business, dar și experți care facilitează înțelegerea noilor transformări vor fi, din nou, la București, în 14 și 15 iunie.

iCEE.fest va conține categorii diverse de conținut, sub umbrela conceptului «UPGRADE to your best version» – lansat anul trecut ca o metaforă a nevoii specialiștilor din digital și a liderilor din business de a fi la curent cu toate transformările generate de tehnologie.

Pe lângă zonele de conținut cunoscute (de la creativitate / campanii virale, până la tehnologii de marketing și conținut, e-commerce, e-health, realitate virtuală și augumentată, până la antreprenoriat, startups și investments), evenimentul-satelit dedicat fintech, lansat anul trecut, își extinde anul acesta sfera de acoperire, abordând subiecte importante, precum blockchain și cryptomonedele.

De asemenea, va fi tratat în premieră subiectul agritech (care studiază impactul tehnologiei în agricultură), iar proiectul de succes iCEE.health (care analizează modul cum tehnologia schimbă medicina) va continua cu o mai mare amploare.

iCEEfest va avea loc în perioada 14-15 iunie la Grand Cinema & More din București și este organizat de ThinkDigital România, în parteneriat cu Orange și cu suportul interațional al IAB Europe.

Printre partenerii confirmați ai festivalului se mai numără BCR, GLO, Boiron și Bayer.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii