Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Facebook a extins munca de la distanță pentru angajații săi

Facebook va permite tuturor angajaților să continue să lucreze de acasă după ce pandemia Covid-19 se va termina. Compania le-a transmis angajaților că „orice persoană care își poate realiza munca de la distanță poate solicita continuarea acesteia și după pandemie”.

Companiile de tehnologie rivale precum Apple și Google au schimbat recent condițiile de muncă din pandemie, chemându-și  personalul înapoi la birou.

Directorul executiv al Facebook, Mark Zuckerberg, le-a transmis angajaților că intenționează să prelungească munca de la distanță până la jumătatea anului 2022. El a spus anterior că jumătate din cei 60.000 de angajați ai companiei ar putea ajunge să lucreze de acasă.

Se așteaptă ca birourile Facebook să se deschidă la capacitate maximă în luna octombrie, iar angajații fără permisiunea de a lucra de la distanță vor trebui să vină la birou cel puțin 2-3 zile pe săptămână.

Un executiv de pe Facebook, citat de Wall Street Journal, a refuzat să spună câți angajați aveau în prezent permisiunea de a lucra de acasă, dar a spus că gigantul american a aprobat aproximativ 90% din cereri.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii