FacebookTwitterLinkedIn

FUTURE Designs, producător și designer britanic de corpuri și soluții de iluminat personalizate de înaltă calitate, obține prima certificare IMMUNE Building Standard™ din lume acordată deHealthy by Design Building Institute (HDBI) unei clădiri industriale. Fabrica și sediul companiei au obținuteticheta IMMUNE™ – Strong în urma implementării cu succes a unui set de măsuri pentru siguranța și protejarea sănătății angajaților.

Certificarea marchează primul pas major al Healthy by Design Building Institute în extinderea The IMMUNE Building Standard™ dincolo de zona clădirilor de birouri, în alte sectoare ale pieței imobiliare care au fost afectate de pandemia de Covid-19.

IMMUNE™ este un standard global open-source inițiat în aprilie 2020 de Liviu Tudor, președinte al European Property Federation și fondator al Genesis Property.

„Suntem încântați să anunțăm prima fabrică IMMUNE™ din lume, o dovadă a flexibilității și versatilității acestui standard cu adevărat global. În economia actuală, care încă se confruntă cu efectele pandemiei de Covid-19, există companii precum FUTURE Designs care construiesc o cale coerentă spre revenire, demonstrând în același timp inițiativă și o abordare inovatoare pentru protejarea sănătății și bunăstării oamenilor. Felicităm FUTURE Designs pentru realizarea de a fi primul angajator din lume cu o fabrică certificată IMMUNE™”, a spus Liviu Tudor, fondator Genesis Property și președinte al European Property Federation.

Standardul IMMUNE™ se bazează pe IMMUNE™ Assessment Scoring Index, care cuprinde peste 120 de măsuri recomandate pentru implementare în clădiri, printre care soluții tehnice pentru inginerie arhitecturală, tehnologie și proiectare, precum și protocoale operaționale aplicate permanent sau gata de activare în scenarii de risc specifice.

Printre măsurile recomandate de IMMUNE™se numără sisteme eficiente de filtrare a aerului și tehnologii pentru igienizarea suprafețelor.