Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Fabrica Renault-Nissan din India va fi închisă până la sfârșitul lunii mai

Renault-Nissan îşi va închide fabrica din statul Tamil Nadu, situat în sudul Indiei, până pe data de 30 mai, conform unei note interne şi a unor surse care au dorit să-şi păstreze anonimatul, informează Agerpres, conform Reuters. Luni, angajaţii fabricii au anunţat că vor declanşa o grevă, deoarece solicitările lor privind măsurile în siguranţă în contextul pandemiei de coronavirus nu au fost îndeplinite.
Renault-Nissan

Nota, transmisă prin mail angajaţilor de şeful Renault-Nissan India, Biju Balendran, şi consultată de Reuters, arată faptul că uzina de lângă capitala statului, Chennai, va fi închisă în perioada 26 -30 mai, pentru a garanta siguranţa, pe fondul creşterii numărului de cazuri de COVID-19.

„Vom continua să urmărim cu atenţie situaţia din Chennai şi Tamil Nadu şi vom reveni în scurt timp cu informaţii privind reluarea activităţii”, a spus Balendran, notează Agerpres.

Sindicatul de la fabrica Renault-Nissan din Tamil Nadu, unde sunt peste 8.000 de angajaţi, a avertizat că miercuri va fi declanşată o grevă dacă nu sunt îndeplinite solicitările lor privind măsurile în siguranţă în contextul pandemiei de coronavirus.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii