FacebookTwitterLinkedIn

Pentru moment, rotiseria va funcționa în regim de takeaway și livrare, urmând să își întâmpine oaspeții și la interior, după ridicarea restricțiilor impuse de către autorități.

“Primul pas, când am creionat Puiu’ Mamii, a fost să analizăm situația actuală, previziunile și să studiem comportamentele de consum și nevoile comunității noastre. Astfel, am înțeles că există o cerere majoră pentru stabilitate, constanță și confort – valori care au urcat pe lista priorităților consumatorilor. De aceea, am pus la punct un concept sigur, care să limiteze timpul de așteptare al oaspetelui în restaurant și să reducă interacțiunile, asigurând, în același timp, un nivel de calitate ridicat”, a explicat Dragoș Panait, fondator Next Root Management Systems și consultant în HoReCa, care a participat la realizarea acestui concept.

Investiția de 40.000 de euro s-a axat pe amenajarea rotiseriei, dar și pe echipamentele destinate bucătăriei. Rotisorul utilizat, Dorégrill este importat din Franța, special pentru acest proiect.

“Dorégrill este un producător specializat în cuptoare de rotiserie, o afacere de familie, cu aproape 60 de ani de experiență. Am interacționat prima dată cu produsele lor la începutul acestui an, în cadrul unui târg internațional, desfășurat la Dusseldorf, în Germania”, a punctat proprietatul restaurantului Red Angus Steakhouse, Ionuț Ivan într-un comunicat remis la redacție.

Potrivit acestuia, pentru început, reprezentanții Fabrica Ospitalității vizează aproximativ 70 de clienți pe zi și un bon mediu de 37 de lei / persoană. Aceștia urmăresc activarea comunității din proximitate și a clienților din sectoarele 2 și 3, unde restaurantul oferă servicii de livrare.

Pe lângă restaurantul Red Angus Steakhouse, compania mai deține și divizia de livrări Red Angus Delivery și cafeneaua RUA Espresso Bar.