Cautare
, Contributor

DWF

AdNews |
|

F64: Soluții complete pentru afacerea ta

De cele mai multe ori, atunci când te lansezi într-o afacere, ai nevoie de unul sau mai mulți parteneri de încredere, pe care să te poți baza când faci primii pași pe noul drum.

Un astfel de partener este magazinul F64, care îți oferă o gamă largă de soluții tehnice, indiferent de domeniul tău de activitate. Supranumit „magazinul pasionaților de fotografie”, F64 s-a născut la rândul său din pasiunea pentru fotografie a unor tineri entuziaști, care au pornit pe acest drum în anul 2001. Zece ani mai târziu, F64 devenea cel mai mare magazin foto-video din România continuând să crească și în anii ce au urmat, pentru a-și consolida această poziție.

Bineînțeles că, odată cu avântul pe care l-a luat comerțul online, F64 și-a concentrat atenția și în această direcție. Astfel, odată cu lansarea magazinului online a fost creat și un departament special dedicat acestui segment, iar în prezent echipa reunește peste 150 de profesioniști, aflați la dispoziția clienților.

Cum te poate ajuta F64 să-ți dezvolți afacerea

În schema de organizare a magazinului funcționează un departament corporate, de vânzări business to business, care oferă o serie de servicii dedicate companiilor. Pentru a beneficia de aceste servicii, trebuie să îți faci un cont pe site-ul F64, apoi să creezi un wishlist cu produsele dorite, pe care să-l trimiți la o adresă de e-mail pe care o vei găsi pe site. Lista va fi analizată, iar în cel mult 48 de ore vei primi un e-mail cu oferta specială din partea magazinului.

Alte servicii de care mai poți beneficia

Departamentul corporate mai pune la dispoziția clienților consultanți de vânzări pentru a-i ajuta să aleagă cele mai potrivite produse pentru nevoile lor, oferind totodată oferte de prețuri speciale la produsele dedicate nevoilor companiei. În plus, F64 mai oferă clienților soluții de finanțare, precum și suport în derularea finanțărilor din fonduri europene sau din cadrul programelor Start-up Nation. În acest sens, specialiștii F64 identifică și recomandă produsele în funcție de specificațiile precizate de client, trimit ofertele în cel mult 48 de ore oferind și suport pentru realizarea tuturor documentelor necesare.

Ce poți găsi la F64

Practic, cam tot ce ține de domeniul fotografiei dar și de audio-video se regăsește în oferta de la F64, care include atât produse pentru începători sau amatori, cât și produse profesionale. Contează în primul rând tipul de activitate pe care o desfășori, deoarece pentru fiecare domeniu de activitate sunt necesare anumite tipuri de aparatură. De exemplu dacă vrei să-ți deschizi un studio de înregistrări, vei avea nevoie de niște căști profesionale, iar un model recomandat pentru studio este  Audio Technica M50x.

Totodată, dacă vrei să devii fotograf de evenimente, vei avea nevoie de un aparat foto performant și toate accesoriile aferente, iar tot aici vei găsi și ce ai nevoie pentru dotarea completă a unui studio foto.

La F64 găsești și aparatură performantă pentru videoconferințe sau pentru ședințele online, în contextul în care se pune un accent tot mai mare pe telemuncă.

În cazul în care nu dispui de bugetul necesar pentru a cumpăra un produs, sau dacă ai nevoie de el doar pentru o perioadă scurtă de timp, tot cei de la F64 îți vin în ajutor, prin serviciul de închiriere. Pentru asta, va trebui mai întâi să dobândești statutul de client Gold sau Silver, ceea ce înseamnă că ești un client fidel, după care poți alege din ofertă echipamentele pe care dorești să le închiriezi. Din contul tău, trebuie să intri în secțiunea de închirieri, de acolo alegi ce ai nevoie și apoi plasezi comanda. Vei primi în scurt timp o confirmare, apoi poți merge la sediul magazinului pentru a ridica echipamentul dorit, garantând că îl vei returna la data stabilită și asumându-și toată  răspunderea.    

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii